معرفی دنیس ریچی، خالق زبان برنامه‌نویسی سی (C) و سیستم‌عامل یونیکس  Dennis Ritchie The Father Of Programming

معرفی دنیس ریچی، خالق زبان برنامه‌نویسی سی (C) و سیستم‌عامل یونیکس  Dennis Ritchie The Father Of Programming


فهرست محتوا پنهان
معرفی دنیس ریچی، پدر علم برنامه نویسی Dennis Ritchie The Father Of Programming
آیا زندگی افراد موفق دنیا را مطالعه کردید ! آیا با زندگی بزرگترین دانشمندان و کارآفرینان جهان آشنا هستید؟ در مورد دنیس مک‌آلیستر ریچی (به انگلیسی: Dennis MacAlistair Ritchie) چه می دانید؟ در این مقاله قصد داریم به معرفی پدر علم برنامه نویسی یعنی دنیس ریچی بپردازیم و شما را با موفقیت ها و فعالیت های مهم وی در این زمینه آشنا کنیم. در واقع خواندن چنین زندگینامه هایی و آشنایی با افراد مشهور جهان، می تواند برای ما انگیزه ای برای ادامه دادن و رسیدن به موفقیت در حوزه های کاریمان باشد. با ما تا انتهای مطلب همراه باشید… تولد دنیس مک‌آلیستر ریچی دنیس مک‌آلیستر ریچی متولد ۹ سپتامبر ۱۹۴۱ – درگذشته ۱۲ اکتبر ۲۰۱۱ دانشمند علوم رایانه آمریکایی بود که بیشتر به عنوان خالق زبان برنامه‌نویسی سی و مشارکت‌هایش در توسعهٔ سیستم‌عامل یونیکس، به همراه کن تامسون، شناخته می‌شود. ریچی و تامپسون جایزه تورینگ را در سال ۱۹۸۳ از انجمن ماشین‌های حسابگر دریافت کردند. آن‌ها همچنین در سال ۱۹۹۰ مدال همینگ را از کانون مهندسین برق و الکترونیک و در سال ۱۹۹۹ مدال ملی فناوری را از رئیس‌جمهور وقت ایالات متحدهٔ آمریکا، کلینتون دریافت کردند. ریچی زمانی که در سال ۲۰۰۷ خود را بازنشسته کرد رئیس دپارتمان تحقیقات نرم‌افزار سیستم شرکت لوسنت بود. گفته شده که او در شکل‌گیری عصر دیجیتال نقش به سزایی داشته‌است. همچنین دنیس مک‌آلیستر ریچی در میان هکرها بیشتر با نام کاربری خود، dmr شناخته می‌شود، و حرف R در K&R از نام خانوادگی او گرفته شده‌است که یکی از نویسندگان این کتاب است. نکته ای که در ذهن ها میگنجد : بر این هست که اگر ریچی تصمیم می گرفت که عمرش را روی موضوعات دیگری مانند ریاضیات بگذارد، یونیکس و زبان C هیچ گاه به وجود نمی آمد. در دنیای کنونی از زبان برنامه نویسی C در بسیاری از مراحل کامپیوتر استفاده می شود. به عبارتی دیگر، زبان C زبان مادر در برنامه نویسی کامپیوتر به حساب می آید و بسیاری از زبان‌های مدرن برنامه نویسی بر اساس این زبان، توسعه یافته‌ اند. سیستم عامل UNIX هم تاثیر زیادی در علم کامیپوتر دارد و یکی از سیستم عامل‌های محبوب لینوکس است. دنیس مک‌آلیستر ریچی در سن 70 سالگی فوت کرد مرگ دنیس ریچی تنها یک هفته بعد از مرگ استیو جابز رخ داد، اما پوشش رسانه‌ای قابل توجهی در مقایسه با مرگ جابز ایجاد نشد.مورخ کامپیوتر، پاول ای. سروزی بعد از مرگ ریچی گفت: «ریچی زیر رادار بود. نامش اصلاً یک نام خانوادگی صرف نبود، اما … اگر میکروسکوپ می‌داشتید و می‌توانستید درون یک کامپیوتر را نگاه کنید، می‌توانستید کارش را در همه جای داخل آن ببینید.» در یک مصاحبه که در مدت کوتاهی بعد از مرگ دنیس ریچی انجام شد، همکار قدیمی او، برایان کرنیگان گفت ریچی هیچگاه انتظار نداشت زبان برنامه‌نویسی C، دستاوردی بزرگ باشد. کرنیگان همچنین به خوانندگان مصاحبه، نقش مهم زبان برنامه‌نویسی C و سیستم‌عامل یونیکس را در توسعهٔ پروژه‌های بعدی، همچون آیفون یادآوری می‌کند. سخن آخر : همراه با پیشرفت تکنولوژی در طول زمان افراد موفق و کارآفرین زیادی بودند که با ویژگی‌های منحصر به فرد، تلاش و پشتکار، رشد کرده اند و به موفقیت‌های بزرگ و عظیم رسیده اند. همچنین در جهان، کم نیستند افرادی که کارهای بزرگ و ارزنده کرده اند و جامعه مدیون تلاش‌های بسیار آن‌ها است. پیشرفت تکنولوژی در عصر جدید، مدیون همچین افرادی است.

معرفی دنیس ریچی، پدر علم برنامه نویسی
 Dennis Ritchie The Father Of Programming 

آیا زندگی افراد موفق دنیا را مطالعه کردید !
آیا با زندگی بزرگترین دانشمندان و کارآفرینان جهان آشنا هستید؟ در مورد دنیس مک‌آلیستر ریچی (به انگلیسی: Dennis MacAlistair Ritchie) چه می دانید؟ در این مقاله قصد داریم به معرفی پدر علم برنامه نویسی یعنی دنیس ریچی بپردازیم و شما را با موفقیت ها و فعالیت های مهم وی در این زمینه آشنا کنیم. در واقع خواندن چنین زندگینامه هایی و آشنایی با افراد مشهور جهان، می تواند برای ما انگیزه ای برای ادامه دادن و رسیدن به موفقیت در حوزه های کاریمان باشد. با ما تا انتهای مطلب همراه باشید…
تولد دنیس مک‌آلیستر ریچی
دنیس مک‌آلیستر ریچی  متولد ۹ سپتامبر ۱۹۴۱ – درگذشته ۱۲ اکتبر ۲۰۱۱ دانشمند علوم رایانه آمریکایی بود که بیشتر به عنوان خالق زبان برنامه‌نویسی سی و مشارکت‌هایش در توسعهٔ سیستم‌عامل یونیکس، به همراه کن تامسون، شناخته می‌شود. ریچی و تامپسون جایزه تورینگ را در سال ۱۹۸۳ از انجمن ماشین‌های حسابگر دریافت کردند. آن‌ها همچنین در سال ۱۹۹۰ مدال همینگ را از کانون مهندسین برق و الکترونیک و در سال ۱۹۹۹ مدال ملی فناوری را از رئیس‌جمهور وقت ایالات متحدهٔ آمریکا، کلینتون دریافت کردند. ریچی زمانی که در سال ۲۰۰۷ خود را بازنشسته کرد رئیس دپارتمان تحقیقات نرم‌افزار سیستم شرکت لوسنت بود. گفته شده که او در شکل‌گیری عصر دیجیتال نقش به سزایی داشته‌است. همچنین دنیس مک‌آلیستر ریچی در میان هکرها بیشتر با نام کاربری خود، dmr شناخته می‌شود، و حرف R در K&R از نام خانوادگی او گرفته شده‌است که یکی از نویسندگان این کتاب است.
نکته ای که در ذهن ها میگنجد :
بر این هست که اگر ریچی تصمیم می گرفت که عمرش را روی موضوعات دیگری مانند ریاضیات بگذارد، یونیکس و زبان C هیچ گاه به وجود نمی آمد. در دنیای کنونی از زبان برنامه نویسی C در بسیاری از مراحل کامپیوتر استفاده می شود. به عبارتی دیگر، زبان C زبان مادر در برنامه نویسی کامپیوتر به حساب می آید و بسیاری از زبان‌های مدرن برنامه نویسی بر اساس این زبان، توسعه یافته‌ اند. سیستم عامل UNIX هم تاثیر زیادی در علم کامیپوتر دارد و یکی از سیستم عامل‌های محبوب لینوکس است.
دنیس مک‌آلیستر ریچی در سن 70 سالگی فوت کرد
مرگ دنیس ریچی تنها یک هفته بعد از مرگ استیو جابز رخ داد، اما پوشش رسانه‌ای قابل توجهی در مقایسه با مرگ جابز ایجاد نشد.مورخ کامپیوتر، پاول ای. سروزی بعد از مرگ ریچی گفت: «ریچی زیر رادار بود. نامش اصلاً یک نام خانوادگی صرف نبود، اما … اگر میکروسکوپ می‌داشتید و می‌توانستید درون یک کامپیوتر را نگاه کنید، می‌توانستید کارش را در همه جای داخل آن ببینید.»
در یک مصاحبه که در مدت کوتاهی بعد از مرگ دنیس ریچی انجام شد، همکار قدیمی او، برایان کرنیگان گفت ریچی هیچگاه انتظار نداشت زبان برنامه‌نویسی C، دستاوردی بزرگ باشد. کرنیگان همچنین به خوانندگان مصاحبه، نقش مهم زبان برنامه‌نویسی C و سیستم‌عامل یونیکس را در توسعهٔ پروژه‌های بعدی، همچون آیفون یادآوری می‌کند.
سخن آخر :
همراه با پیشرفت تکنولوژی در طول زمان افراد موفق و کارآفرین زیادی بودند که با ویژگی‌های منحصر به فرد، تلاش و پشتکار، رشد کرده اند و به موفقیت‌های بزرگ و عظیم رسیده اند. همچنین در جهان، کم نیستند افرادی که کارهای بزرگ و ارزنده کرده اند و جامعه مدیون تلاش‌های بسیار آن‌ها است. پیشرفت تکنولوژی در عصر جدید، مدیون همچین افرادی است.

معرفی دنیس ریچی، خالق زبان برنامه‌نویسی سی (C) و سیستم‌عامل یونیکس  Dennis Ritchie The Father Of Programming

معرفی دنیس ریچی، خالق زبان برنامه‌نویسی سی (C) و سیستم‌عامل یونیکس
 Dennis Ritchie The Father Of Programming

در آخر، پیشنهاد میکنیم حتما از پیش نمایش آماده شده، سایت شرکتی، فروشگاهی، بازدید کنید تا از امکانات آن نیز بهره‌مند گردید.

نویسنده وبلاگ : یاسر بابایار 

 پیام تبلیغاتی 

  • سراب وب جهت توسعه کادر فنی و پشتیبانی خود، از افراد خلاق واجد شرایط ، کارآموز به صورت محدود دعوت به همکاری می‌نماید.
  • برای همکاری و ارسال رزومه به آدرس پست الکترونیکی support@sarabweb.ir میتوانید نوشته ها و رزومه ای از خود را ارسال بفرمائید.
  • همچنین برای مشاوره میتوانید با واتساپ 09143795708 در مکاتبه باشید.

⭐لینک اطلاعات بیشتر  : ⬇
صفحه استخدام در سراب وب
https://sarabweb.ir/workforce

لینک مشاهده پست اینستاگرامی  : ⬇

https://www.instagram.com/sarabweb.ir

لینک مشاهده پست تلگرامی : ⬇

https://www.t.me/sarabweb

این خبر رو حتما مطالعه بفرمائید!   دامنه کسب و کارت را رایگان ثبت کن حتی دامنه دات کام

مشاوره سراب وب 

جهت مشاوره و راه اندازی وب سایت کسب و کار خود، فرم مربوطه را پر کرده و ارسال نمائید.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    خدماتبازاریابیتماس با پشتیبانی